#4 Prerada hrane – manje je više ili NE BACAJ PARE!

Ukoliko ne znate šta da počnete da radite verovatno niste ništa ni počeli.

U uslovima velikih kriza kakva je i ova koja nas još uvek proganja samo je prerada hrane siguran biznis. Globalizacija tržišta koja je napravila konglomerate u proizvodnji hrane je u ovakvim kriznim vremenima uvek na udaru zbog nestašice.

Zatvorene granice, limitirane finansije, carine, porezi samo su neke od problema pri prelasku robe iz zemlje u zemlju. Veliki proizvođači su sada zamenjenji stotinama manjih koji se lako organizuju, lokalno proizvode i po potrebi povećavaju ili smanjuju proizvodnju hrane. I to je budućnost.

Mali uređaji u preradi hrane nose mnoge prednosti jer lako i brzo možete spremiti šta god želite. Dimljeno meso, kobasice, riba, sir sušeno voće i povrće za sve to Vam nisu potrebna velika ulaganja, a veoma brzo možete krenuti u proizvodnju.

Mali uređaji su jeftini, laki za održavanje, idealni za početak proizvodnje i sva vrsta testiranja, zato ih uvek preporučujem. I ukoliko u bilo kom trenutku odustanete od posla uvek ga možete prodati ili zadržati za svoje kućno korišćenje. Ne ulažete veliki novac, a inicijalno imate velike šanse da uspete u poslu.

Znam mnogo ljudi koji su kupili velike sušare i pušnice u koje staje više stotina kilograma svežih proizvoda a koji su bili na početku proizvodnje. Velike pare su investirali, a nakon toga su uvideli da im to nije potrebno jer nemaju kapacitete za prodaju na početku poslovanja. Takvi uređaji stoje napušteni jer ih ovi ne žele prodati za manje pare, a novih kupaca za tako velike investicije i nema. Bačene i zarobljene pare!

Naši početni uređaji koštaju od par stotina eura i idealni su za početak posla. Čak i pri većem skoku poslovanja kupac se opet odlučuje da kupi od nas novi uređaj i opet manje povećava proizvodnju. To je jedini ispravan način da uspete da polako rastete, a ne propadnete!

U našim uređajima možete dimiti i sušiti i nekoliko kilograma i nekoliko desetina kilograma u toku dana šta god poželite. Veliki uređaji nisu rentabilni jer je velika i skupa potrošnja energenata kada u veliki uređaj stavite manju količinu za preradu. Bukvalno „gorite svoje pare“

Zato kada investirate i započinjete proizvodnju verujte samo onima koji su kroz to prošli i koji Vam nude pomoć, a ne samo da kupite uređaj.

Mi ne prodajemo tuđe uređaje. Lično Vam „ustupamo“ znanje kako da počnete posao i u tome Vam pomažemo !

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *