#5 Brza lova

Što je lako postati preduzetnik, pa gledajte šta ih ima uspešnih na sve strane. Nije teško, brzo se zarađuje i prave se velike pare lako.

Sa svih strana konkursi, start up-ovi, poklanjamo novac, opremu samo spremite biznis plan i za samo nekoliko nedelja Vi ste uspešni, poznati zarađujete i više nego što Vam je potrebno. Samo nećete znati koji model automobila da uzmete, da li hibrid ili na struju…

Aj sad polako. Prvo nema ništa besplatno, a svi drugi koji to nude imaju samo jednu stvar u glavi kada Vam šalju ovakve poruke INTERES.

Jeste da, njihov je interes da zarade na Vama. A Vi se pitate šta je tu loše, nije ništa samo da li ti to možeš. Registracija za par dana u par klikova, otvaranje računa, deponovanje potpisa, menica… sve to ide brzo.

Ali Vam niko nije rekao da ste već dužni i to već nekoliko stotina evra odmah. Kako bre dužan, kažeš ti, pa ništa nisam ni počeo da radim. Pa nisi, zato i jesi dužan. Kako bre, kažeš ti, pa nije mi ništa jasno oni su mi rekli samo da otvorim i sve će mi dati. Jeste daće ti, jer njima treba da ne rade,a ti treba da radiš i za njih i za tebe. A sad ti nije baš sve privlačno jel?

Razne službe, razvojne agencije, knjigovođe, poreznici ne daj bože izvršioci pu, pu pomeri se smesta… svi jedva čekaju da te „vide“ svrati dođi na kafu, sok… samo mi ovde potpiši. Potpiši samo, time potvrđuješ dug eee…

Svi oko tebe su male ili velike ajkule čekaju te da izroniš da te ščepaju Rrrrr… aj ti prvo polako i duboko udahni , roni prvo po dnu, pa polako izranjaj, kasnije ćeš da proplivaš. Što bi reko Šojić „Polako bre s to plaćanje“ !

Pa šta da radim? Čitaj dalje i razmišljaj…

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *