#16 Dimljenje i sušenje

Dimljenje i sušenje su postupci za pripremu proizvoda.Jedini su način da od svežih namirnica koje kratko traju napravite dugotrajne proizvode koji imaju veću cenu i dugo traju i samim tim vam omogućavaju da zaradite novac.

Dugo već pravim i prodajem uređaje za dimljenje i sušenje skoro svih proizvoda pod brendom Domaćin ili koceptualno kao Vladar Ukusa. Svi koji me zovu da kupe uređaj žele da kupe uređaj koji je baš za njih. Da bih mogao da odgovorim ljudima na zahtev prvo moraju da kažu šta žele da rade sa uređajem.

Imam dve vrste kupaca, jedni koji tačno znaju šta žele i oni drugi koji ne znaju šta bi trebao uređaj da ima od mogućnosti. Svima izlazim u susret lako savetima i predlozima samo pozovite i rešavamo sve nedoumice. Uređaje koje ja pravim spadaju u uređaje koji su veoma laki za rad i upravljanje i pravljeni su za svakog.

Prva lekcija koju želim da im prenesem u radu sa uređajem da NE MOGU DA NAPRAVE GREŠKU pri odabiru bilo kog uređaja ukoliko žele da prave vrhunske proizvode.

Za bilo koju stvar koju započinjete znajte da su greške normalna stvar i neminovna i treba da ih prihvatite kao jedini način da dođete do modusa kako i šta želite da postignete. Budite sigurni da će iz uređaja uvek izlaziti proizvodi ukusniji i lepši nego što su bili pre dimljenja i sušenja. Dimljenje i sušenje mesa, ribe, kobasice, sira je proces koji se može savladati u par dana i lako se uči uz našu pomoć. Ukoliko imate i malu želju da se time bavite, uređaji će vam pomoći da to lako savladate. Tu sam da vam pomognem da pravite savršeno ukusne proizvode bez muke.

Svaki kupac uređaja dobija i besplatni konsalting ili savetovanje. Sam rad sa uređajima je veoma lagan i lako se uči i bez predhodnog znanja.

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *