#24 JEFTINO I LAKO, brzo ili polako

Ovaj naslov pokazuje suštinu kako rade naši uređaji i kakve su njihove mogućnosti za Vas.

Više puta sam do sada pisao šta naši uređaji nude i kakvi su. Na hiljade restorana, hotela, mini proizvodnja i domaćinstava ih koristi veoma uspešno širom sveta. Poslali smo ih na skoro sva poznata mesta na svetu kupcima koji ih i danas koriste veoma uspešno.

Naši uređaji su jeftini i laki. Jeftini su jer u toj klasi uređaja nemate ponudu koja je dokazana kvalitetom i stabilnom dugoročnom izradom sa ovakvom cenom. Na tržištu ćete možda naići i na uređaje koji liče na naše, ali to nisu naši uređaji Domaćin dobro proverite pre kupovine za šta dajete novac. Mi imamo veliko iskustvo u izradi uređaja za različite ljude i različite namene. Bilo da je to proizvodnja ili domaćinstvo pokazali su se kao rentabilni Mali su potrošači energije ili goriva bukove piljevine i vraćaju veoma brzo uloženi trud pretvarajući ga u savršene proizvode.

I električne pušnice i generatori dima koje prodajemo su jeftini i veoma laki za upotrebu. Nisu potrebna velika predznanja niti pohađanja kurseva gde ćete naučiti kako da upravljate sa uređajima. Potrebno je da se malo zainteresujete, da pročitate uputstvo i da zajedno sa nama polako uđete u taj posao. Suština je da Vam naši uređaji daju mogućnost da pravite vrhunske proizvode.

Sam proces dimljenja i sušenja svih namirnica može biti brz ili da ga obavljate polako. To sami birate kada vidite u čemu je razlika u krajnjem proizvodu. Sve zavisi od toga kakav proizvod želite i na osnovu toga ćete odabrati i sistem pripreme. Pravilo koje važi za naše uređaje je da je svaki proizvod koji je pripreman uz pomoć naših uređaja uvek bolji od predhodnog proizvoda od kog ste krenuli.

Naše električne pušnice daju mogućnost i da sušite i da dimite proizvode brzo i lako. Već posle par sati možete da napravite i odimljen i osušen proizvod u zavisnosti kolike komade mesa, ribe, kobasice ili sireva koristite. Taj proces može biti i brži i sporiji. Generatori dima sa druge strane služe za dimljenje u dužim vremenskim intervalima i ti procesi pripreme spadaju u dužu pripremu proizvoda. S obzirom da generatori služe za dimljenje i sam proces dimljenja se obično obavlja u pravljenim komorama koje mogu da omoguće i duže stajanje proizvoda i pruža im se prilika da sazru u dugotrajni proizvod pršuta, šunka, pančeta, kulen. Naravno postoji i uređaj koji pravimo i koji omogućava i jednu i drugu varijantu koja obrađuje sve sisteme i dužinu obrade proizvoda i njega takođe imamo u ponudi.

Koju god varijantu da odaberete imaćete punu podršku od nas, a znajte da ćete veoma brzo i lako savladati način pripreme. Mi ćemo Vam pomoći da Vaši proizvodi budu savršeni bez obzira da li ih spremate za Vas ili Vaše kupce…

Leave a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *