O meni

Moje ime je Goran i bavim se izradom i prodajom malih uređaja koji služe za dimljenje i sušenje mesa, ribe, sira… Uređaje prodajem preko sajta www.pusnica.com. Prerada hrane je najbrže rastuća privreda u svetskoj industriji i kao takva daje najviše mogućnosti za zaradu. Zbog nedostatka hrane u globalnim svetskim industrijama je stalna potreba za novim proizvodima i načinima prerade hrane.

I moj uspeh spada u brzo rastuće jer sam od poćetne ideje, za 5 godina, došao do mesta vodećeg regionalnog proizvođača malih uređaja za preradu hrane u hobi ili lako-komercijalnom sistemu poslovanja. Konceptualni naziv našeg poslovanja je pod brendom Vladar Ukusa a njen deo u proizvodnji malih uređaja, pušnica i sušara, smo nazvali Pušnice Domaćin. U planu nam je da pomognemo drugima i da na jednom mestu ponudimo kompletnu paletu svih uređaja tj. za svakog po nešto u zavisnosti od delatnosti kojom bi se bavili.

Na savetovanje prijatelja sam započeo pisanje ovog bloga jer je smatrao da svoja znanja treba da podelim sa drugima kako bi i Vi mogli da živite i zarađujete u ovoj oblasti. S obzirom da imam različita interesovanja ideja mi je bila da pišem moja iskustva i savete vezano za posao i život. Namera mi je da oni koji ovo čitaju ne prave greške u poslu kao što sam ih ja pravio. To je naravno teško i verovatno nemoguće ali šta nam drugo preostaje nego da stalno učimo i napredujemo. Savete koje dajem su moje lično mišljenje i izraz su mog razmišljanja.

Nije mi želja da nikoga vređam, mada će se to kroz moje tekstove nekima od Vas možda učiniti. Ako Vam se to učini to znači da sam ja u tom primeru napravio životnu grešku koja me je koštala vremena, novca ili prijateljstva.

Ovim blogom želim samo da izazovem Vašu reakciju da preuzmete život u svoje ruke i da sami odlučujete o sebi jer postoji samo budućnost. Jedini resurs koji ne možemo kupiti ili vratiti u vlasništvo je vreme koje je proteklo u našim životima. Nemojte čekati i krenite odmah u posao i razvijanje sebe .

Život je previše kratak da bi čekali na druge!